SAJAM PRIVREDE I  ZAPOŠLJAVANJA U NOVOJ PAZOVI


COKE ACADEMY

U okviru prve Coke Akademije, organizovane za kupce iz TT kanala sa ciljem unapređenja poslovanja i edukacije iz oblasti biznisa, u periodu od 21.06. do 23.06.2022, naš kolega Aleksandar Ilić (direktor komercijalnog sektora), bio je jedan od panelista – gost predavač.

Na temu trenutne ekonomske krize i njenog uticaja na mala i velika preduzeća pored Aleksandra, govorili su i:

Žarko Malinović – predstavnik privredne Komore Srbije

Marc Ernest Garofani – Generalni direktor Vera

Nenad Momčilov – Direktor Category Menadžmenta, Domaća Trgovina

Miloš Tripić – Direktor prodaje, Bambi

Gorica Stojković – SFO Coca Cola HBc


IFFA

IFFA je poznati međunarodni sajam prehrambene industrije sa fokusom na oblast mesne industrije i inovativnih tehnologija. Održava se u Frankurtu svake četiri godine. Ove godine se za učešće prijavilo 869 izlagača iz 45 zemalja koji će posetiocima predstaviti svoje inovacije za preradu, pakovanje i prodaju mesa i proteinskih proizvoda.

BURSA FOOD POINT B2B EVENT 2022

Bursa, Turska

Broj izlagača cca 80. Većina izlagača je bilo iz Burse tj. lokalnog karaktera. U ponudi su bili lokalni proizvodi specifični za samu Tursku (konditorski proizvodi, orašasto voće, maslinovo ulje, kafa itd.)

FRESKON - SAJAM VOĆA I POVRCA

FRESKON predstavlja najveći trgovački događaj voća i povrća koji se odvija na teritoriji Balkana i jugoistočnog Sredozemlja. Organizuje se od strane Međunarodnog Izložbenog Centra-HELEXPO,. u prostorijama Međunarodnog izložbenog centra-HELEXPO u Solunu.Čini najvažniji alat za razvoj kompanija koje se bave prodajom svežeg voća i povrća, iz šire oblasti, koje se plasira na svetsko tržište i obrnuto.

Poseta naših kolega konferenciji ‘’Business trends’’

MIŠLJENJE POTROŠAČA NAM JE VAŽNO!

Medius organizuje promocije gde se družimo sa potrošačima kroz mogućnost da čujemo vaše mišljenje, a ujedno možete i da se informišete o mogućnosti zaposlenja i predaje CV-a lično. Tačni datumi kada smo u odredjenim objektima blagovremeno če biti objavljeni na društvenim mrežama – Facebook, Instagram.

Vidimo se!
MEDIUS KREATIVNA RADIONICA

U toku maja meseca družili smo se sa poslovođama maloprodajnih objekata na edukativno – iskustvenoj radionici pod nazivom ’’Timski rad’’. Kroz puno smeha i interakciju svih članova usvajali smo nova znanja, rešavali zajednički probleme iz prakse, jačali naš timski duh. Zahvaljujemo se još jednom svim učesnicima i želimo im da ostanu Timski igrači, kao što su to bili i do sada!
TEAM BUILDING SARAJEVO 2021

Deo kolektiva Medius firme posetio je Sarajevo, u okviru team building-a održanog početkom juna meseca. Puno smeha i druženja obeležilo je ovo naše putovanje, a tu su i naše fotografije kao dokaz tome. Stvorili smo nove, lepe uspomene, a nekim kolegama oživeli stara sećanja. Sarajevo, ostani onako divno i vidimo se nekom drugom prilikom!
TEAM BUILDING BAJINA BAŠTA 2021

Ovog leta deo kolektiva Medius firme posetio je Bajinu Baštu, gde su nas domaćini srdačno dočekali i priredili nezaboravno druženje.