Aktivnosti


MIŠLJENJE POTROŠAČA NAM JE VAŽNO!

Medius organizuje promocije gde se družimo sa potrošačima kroz mogućnost da čujemo vaše mišljenje, a ujedno možete i da se informišete o mogućnosti zaposlenja i predaje CV-a lično. Tačni datumi kada smo u odredjenim objektima blagovremeno če biti objavljeni na društvenim mrežama – Facebook, Instagram.

Vidimo se!
MEDIUS KREATIVNA RADIONICA

U toku maja meseca družili smo se sa poslovođama maloprodajnih objekata na edukativno – iskustvenoj radionici pod nazivom ’’Timski rad’’. Kroz puno smeha i interakciju svih članova usvajali smo nova znanja, rešavali zajednički probleme iz prakse, jačali naš timski duh. Zahvaljujemo se još jednom svim učesnicima i želimo im da ostanu Timski igrači, kao što su to bili i do sada!
Aktivnosti
TEAM BUILDING SARAJEVO 2021

Deo kolektiva Medius firme posetio je Sarajevo, u okviru team building-a održanog početkom juna meseca. Puno smeha i druženja obeležilo je ovo naše putovanje, a tu su i naše fotografije kao dokaz tome. Stvorili smo nove, lepe uspomene, a nekim kolegama oživeli stara sećanja. Sarajevo, ostani onako divno i vidimo se nekom drugom prilikom!
TEAM BUILDING BAJINA BAŠTA 2021

Ovog leta deo kolektiva Medius firme posetio je Bajinu Baštu, gde su nas domaćini srdačno dočekali i priredili nezaboravno druženje.