ŠAMPIONI KVALITETA U GRUPI PROIZVODA

Medius mesara je imala priliku da bude izlagač na nedavno održanom Novosadskom sajmu – u ocenjivanju kvaliteta proizvoda

Od ukupno sedam medalja, osvojene su čak tri velike zlatne medalje (Sarajevski ćevap, Hamburška slanina, Slovenačka kobasica)
dok su zlatne medalje osvojili naša sada već prepoznatljiva Pazovačka kobasica, ali i Kraški vrat, Čvarci i Dunavska kobasica.
Dva šampinska pehara iz ove grupe, dobili smo takodje za proizvode Sarajevski ćevap i Hamburšku slaninu.

HACCP OBUKA

Uspešno savladana obuka za HACCP standard za naše kolege na liniji delikatesa i mesa.

EXCEL OBUKA

Tokom novembra meseca radili smo na poboljšanju kompetencija zaposlenih iz direkcije firme. Obuka iz excela je jedna od njih.

SAJAM PRIVREDE

Medius je i ove godine podržao 16. regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi, zajedno sa svojih 12 dobavljača. 
Roštilj Medius mesare i točeno pivo koje smo obezbedili za sve posetioce su postali neizostavan deo naše tradicije!

TEAM BUILDING - NEGOTIN 2023.

Bilo nam je veliko zadovljstvo  da ugostimo  naše dobavljače i da zajedno obiđemo Negotin i Negotinsku krajinu. Putovanje je organizovano 26. i 27.05.2023. godine. Pored prirodnih lepota istocčne Srbije, obišli smo i  znamenitosti Negotinske krajine ( Lepenski vir, Manastir Bukovo,Vinarija Martalj, Rajacke pimnice i prirodne lepote planine Rtanj)

 

SAJAM PRIVREDE I  ZAPOŠLJAVANJA U NOVOJ PAZOVI


COKE ACADEMY

U okviru prve Coke Akademije, organizovane za kupce iz TT kanala sa ciljem unapređenja poslovanja i edukacije iz oblasti biznisa, u periodu od 21.06. do 23.06.2022, naš kolega Aleksandar Ilić (direktor komercijalnog sektora), bio je jedan od panelista – gost predavač.

Na temu trenutne ekonomske krize i njenog uticaja na mala i velika preduzeća pored Aleksandra, govorili su i:

Žarko Malinović – predstavnik privredne Komore Srbije

Marc Ernest Garofani – Generalni direktor Vera

Nenad Momčilov – Direktor Category Menadžmenta, Domaća Trgovina

Miloš Tripić – Direktor prodaje, Bambi

Gorica Stojković – SFO Coca Cola HBc


IFFA

IFFA je poznati međunarodni sajam prehrambene industrije sa fokusom na oblast mesne industrije i inovativnih tehnologija. Održava se u Frankurtu svake četiri godine. Ove godine se za učešće prijavilo 869 izlagača iz 45 zemalja koji će posetiocima predstaviti svoje inovacije za preradu, pakovanje i prodaju mesa i proteinskih proizvoda.

BURSA FOOD POINT B2B EVENT 2022

Bursa, Turska

Broj izlagača cca 80. Većina izlagača je bilo iz Burse tj. lokalnog karaktera. U ponudi su bili lokalni proizvodi specifični za samu Tursku (konditorski proizvodi, orašasto voće, maslinovo ulje, kafa itd.)

FRESKON - SAJAM VOĆA I POVRCA

FRESKON predstavlja najveći trgovački događaj voća i povrća koji se odvija na teritoriji Balkana i jugoistočnog Sredozemlja. Organizuje se od strane Međunarodnog Izložbenog Centra-HELEXPO,. u prostorijama Međunarodnog izložbenog centra-HELEXPO u Solunu.Čini najvažniji alat za razvoj kompanija koje se bave prodajom svežeg voća i povrća, iz šire oblasti, koje se plasira na svetsko tržište i obrnuto.

Poseta naših kolega konferenciji ‘’Business trends’’


MIŠLJENJE POTROŠAČA NAM JE VAŽNO!

Medius organizuje promocije gde se družimo sa potrošačima kroz mogućnost da čujemo vaše mišljenje, a ujedno možete i da se informišete o mogućnosti zaposlenja i predaje CV-a lično. Tačni datumi kada smo u odredjenim objektima blagovremeno če biti objavljeni na društvenim mrežama – Facebook, Instagram.

Vidimo se!

MEDIUS KREATIVNA RADIONICA

U toku maja meseca družili smo se sa poslovođama maloprodajnih objekata na edukativno – iskustvenoj radionici pod nazivom ’’Timski rad’’. Kroz puno smeha i interakciju svih članova usvajali smo nova znanja, rešavali zajednički probleme iz prakse, jačali naš timski duh. Zahvaljujemo se još jednom svim učesnicima i želimo im da ostanu Timski igrači, kao što su to bili i do sada!
TEAM BUILDING SARAJEVO 2021

Deo kolektiva Medius firme posetio je Sarajevo, u okviru team building-a održanog početkom juna meseca. Puno smeha i druženja obeležilo je ovo naše putovanje, a tu su i naše fotografije kao dokaz tome. Stvorili smo nove, lepe uspomene, a nekim kolegama oživeli stara sećanja. Sarajevo, ostani onako divno i vidimo se nekom drugom prilikom!
TEAM BUILDING BAJINA BAŠTA 2021

Ovog leta deo kolektiva Medius firme posetio je Bajinu Baštu, gde su nas domaćini srdačno dočekali i priredili nezaboravno druženje.